Panama Papers Paradise Papers Impactul asupra economiei şi reglementărilor europene

Panama Papers Paradise Papers Impactul asupra economiei şi reglementărilor europene

Europarlamentarul Cătălin Ivan și RoAction au plăcerea să vă invite la dezbaterea ”Panama Papers, Paradise Papers – Impactul asupra economiei şi reglementărilor europene”. Cu această ocazie se va continua campania de strângere de semnături pentru susținerea proiectului de lege menit să interzică acțiunile la purtător pe teritoriul României.

Această dezbatere este realizată cu sprijinul acordat de Universitatea Petru Maior Târgu-Mureş, Departamentul de Drept şi Administraţie Publică, Departamentul de Finanţe-Contabilitate, Departamentul de Istorie şi Ştiinţe politice, Cercul de Afaceri publice şi private.

Invitaţi:
Moderator: Lect. Dr. Raul – Felix Hodoş
Europarlamentar Cătălin Ivan
Conf.Dr. Olimpiu Sabău – Pop
Lect. Dr. Ovidiu Spătăcean
Lect. Dr. Lucian Săcălean
Expert Achiziţii Publice – Florin Irimia

Cu ocazia acestei dezbateri, vom continua campania de strângere de semnături pentru depunerea în Parlamentul României a unui proiect de modificare a legii societatilor coemrciale, care să prevadă eliminarea completă a acțiunilor la purtător de pe teritoriul României. Acest proiect este rezultatul unei inițiative cetățenești și de aceea strângerea în timp util a numărului necesar de semnături valide este de imperioasă necesitate.
RoAction este o organizație non-guvernamentală organizată pe principiile grupurilor de lucru tip think tank și are ca obiectiv generarea de politici publice, exemple de bune practici, analize. Toate acestea sunt guvernate de principiul transparenței, legalității și al egalității de șanse.